Campanie pentru colectarea deșeurilor electrice, electronice și electrocasnice (DEEE)

* Primăria Municipiului Focșani, în colaborare cu Salubrizare și Servicii Publice Focșani S.A. și ECOTIC desfășoară Campania „Orașe Curate – Focșani” cu scopul de a colecta deșeurile electrice, electronice și electrocasnice (DEEE) * Detalii cu privire la desfășurarea campaniei, precum și regulamentul ”Focșani-Oraș Curat!” sunt disponibile pe www.focșani.info, www.salubfocsani.ro și www.ecotic.ro *


Astfel, în perioada 13 – 17 martie 2023 persoanele fizice urmează să aducă la sediul societății Salubrizare și Servicii Publice Focșani S.A. (CUP Salubritate SA) din str. Horea, Cloșca și Crișan nr. 5, Focșani deșeuri electrice, electronice și electrocasnice (DEEE).
Mai mult de atât, pentru un minim de 15 kg de deșeuri electrice, electronice și electrocasnice, cetățenii care se vor implica responsabil în acest demers, vor primi ca premiu becuri LED, în limita stocului disponibil.
De asemenea, doar în perioada 15 – 16 martie 2023 se face colectarea deșeurilor electrice, electronice și electrocasnice (DEEE) voluminoase (TV cu diagonala mare, frigidere, mașini de spălat, etc.).
Aceasta presupune colectarea de către echipele specializate din cadrul societății Salubrizare și Servicii Publice Focșani S.A. a deșeurilor electrice, electronice și electrocasnice voluminoase (TV cu diagonală mare, frigidere, mașini de spălat etc.), în intervalul orar 08:00 – 14:00, prin solicitare prealabilă de ridicare.
Programările se fac la numărul de telefon 0237/621.338.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.