CJ Vrancea dă startul la înscrierile pentru finanțări nerambursabile!

Consiliul Județean sprijină și finanțează din bugetul său și în acest an proiectele menite să implice tinerii în activități care să le dezvolte capacitățile și aptitudinile. În 2023, bugetul alocat este de 2.000.000 lei pentru proiecte din domeniile: educație și tineret; cultură; activități sportive; sănătate și mediu.

”Este cel mai mare buget pe care Consiliul Județean Vrancea îl alocă activităților dedicate tinerilor din județul Vrancea. Ca o noutate, pot accesa fonduri nerambursabile inclusiv persoane fizice, nu doar ONG-urile. O altă veste bună este aceea că am eliminat plafonul maxim alocat unui proiect, în așa fel încât să putem finanța proiectele mari și de anvergură gândite de ONG-urile și persoanele fizice din județul Vrancea”, a spus Cătălin Toma, președintele Consiliului Județean Vrancea.

Timp de o lună de zile, până pe 24 martie 2023, persoanele și ONG-urile interesate pot depune proiecte pentru finanțare, în baza Legii nr. 350/2005 privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general.

Mai multe detalii pe www.cjvrancea.ro , secțiunea Finanțări pe Legea 350/2005 —>

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.