Concurs pentru ocuparea posturilor la Poliţia Fiscală!!!

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală organizează în data de 19 octombrie 2013 concurs pentru ocuparea unui număr de 1181 posturi la Direcţia generală antifraudă fiscală.
Condiţiile de participare la concurs sunt condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr 188/1999, republicată (r2), cu modificările şi completările ulterioare, pentru ocuparea funcţiilor publice.
Concursul constă în trei etape: selecţia dosarelor de înscriere, proba scrisă şi interviul.
Proba scrisă se va desfăşura în data de 19 octombrie 2013 şi va consta în rezolvarea unor teste-grilă de către candidaţi. Pentru proba scrisă se testează cunoştinţele teoretice necesare ocupării funcţiilor publice pentru care se organizează concursul. Subiectele se stabilesc pe baza bibliografiei de concurs aprobată de preşedintele Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, astfel încât să se asigure verificarea capacitătii de analiză şi sinteză a candidaţilor, în concordanţă cu nivelul şi specificul funcţiilor publice pentru care se organizează concursul.
Precizăm că Regulamentul de desfăşurare a concursului sau examenului pentru ocuparea funcţiei publice specifice de inspector antifraudă din cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală a fost aprobat prin Hotărârea Guvernului României nr. 677/2013.
Potenţialii candidaţi pot depune dosarele de înscriere la sediul Direcţiei generale a vămilor din Str. Matei Millo nr 13, sector 1, Bucureşti, în perioada 18 septembrie – 02 octombrie 2013, în zilele lucrătoare, între orele 8.30 – 17.00 (luni – joi) şi 8.30 – 14.30 (vineri).

Mai multe informaţii pot fi obţinute accesând site-ul www.anaf.ro, secţiunea Anunţuri/Resurse Umane/Concurs Direcţia Generală Antifraudă Fiscală.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.