Divorţ în PDL Vrancea: Secară s-a cărat la Partidul Mişcarea Populară!!!

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a anunţat, astăzi, la Sighişoara, că formaţiunea sa are acum 15 parlamentari, între cei veniţi de la PDL aflându-se deputatul de Adjud – Florin Secară. Biroul Parlamentar al lui Florin Secară se află în imediata vecinătate a sediului PMP, mult mai aproape decât sediul PDL Vrancea.

Ziariştii din Vrancea au anticipat de multă vreme trecerea deputatului Secară la PMP, fapt care s-a concretizat vineri. “Am luat hotărârea să mă alătur Partidului Mişcarea Populară din respect pentru oamenii care m-au trimis în Parlament. Aşa cum le-am spus şi celor care m-au votat, am intrat în politică pentru a duce mai departe proiectele începute de preşedintele Traian Băsescu, ori nu puteam să fiu consecvent decât trecând la PMP. Am avut în vedere şi faptul că vreau să fac parte dintr-o echipă, cea a Mişcării Populare, care doreşte cu adevărat şi poate să se opună unui USL lacom şi nesăbuit. Nu în ultimul rând, am venit la PMP pentru că vreau să construiesc, vreau să iniţiez proiecte care să le facă românilor viaţa mai bună.
Rămân prieten cu foştii mei colegi din PDL, mai puţin cu conducerea centrală şi în special cu cea a organizaţiei locale din Vrancea, cărora trebuie să le spun că nu se poate să continue înţelegerile pe sub masă cu USL şi cu Marian Oprişan. A contat foarte mult faptul că la conducerea PDL Vrancea îşi fac loc pe zi ce trece oamenii lui Oprişan.
Această hotărâre de a părăsi PDL a fost luată, cu inima îndoită – pentru că am muncit în Partidul Democrat Liberal şi acolo m-am dezvoltat ca politician. Las în spate multe amintiri frumoase şi mulţi prieteni”, a declarat Florin Secară. Rămâne de văzut dacă împreună cu Secară vor pleca la PMP şi alţi membri ai PDL, lupta pentru putere din organizaţia condusă de Costică Neaţă având ca miză plecarea în bloc a unor organizaţii locale.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.