DNA a clasat dosarul în care Președintele Consiliului Județean Vrancea era acuzat de abuz în serviciu!

Dosarul de urmărire penală în care Președintele Consiliului Județean Vrancea, domnul Marian Oprișan, vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea, domnul Dragoș Petruț Bârlădeanu și directorul Direcției de Dezvoltare, domnul Nicușor Halici au fost cercetați pentru comiterea unui presupus abuz în serviciu a fost clasat de către procurorii magistrați care au constatat că faptele reclamate nu se confirmă.

Decizia procurorilor magistrați confirmă lipsa de temei a plângerii formulată de societatea de transport SC VASTRANS SRL, cea care a sesizat organele de urmărire penală în acest caz.

Totodată, decizia Justiției clarifică speculațiile și acuzațiile nefondate pe care o parte a mass-media le-a făcut atunci când DNA a început urmărirea penală.

Pe această cale, Președintele Consiliului Județean Vrancea, domnul Marian Oprișan își reafirmă credința în faptul că Justiția din România poate fi independentă. Totodată, în virtutea dreptului la propria imagine, Președintele Consiliului Județean speră ca, pe viitor, jurnaliștii acreditați pe acest domeniu să se limiteze la relatarea faptelor din dosar, fără a face diverse speculații furnizate de cele mai multe ori de ”surse” a căror intenție este aceea de a denigra, prin minciuni, imaginea publică a unui om politic.

În acelaşi timp, domnul Marian Oprișan dorește să îi asigure pe cetățenii României implicit si pe cei ai județului Vrancea, de faptul că instituțiile statului îşi desfăşoară activitatea doar cu respectarea legilor în vigoare şi numai în interesul şi slujba cetăţenilor.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.