Fotbal: Călin MOLDOVAN, noul antrenor al CSM Focșani!!!

* Noul antrenor principal al echipei de fotbal a CSM Focșani 2007 este Călin MOLDOVAN, care îl înlocuiește pe Adrian SENIN – interimarul după plecarea lui Octavian GRIGORE * Primul meci oficial pe stadionul MILCOVUL pe care îl are de pregătit noul antrenor al echipei noastre, Călin MOLDOVAN, este chiar cu liderul seriei, METALUL BUZĂU, pe 27 aprilie *

„Începând de astăzi, 15 aprilie, Călin MOLDOVAN va conduce formația noastră spre obiectivele propuse. Are 56 de ani și a antrenat la CSM Corona Brașov, FC Brașov, KSE Târgu Secuiesc, Luceafărul Oradea. Bine ai venit în familia CSM Focșani 2007!Succes în activitate!“, este mesajul conducerii CSM Focșani 2007.
Octavian GRIGORE și Adrian SENIN au lăsat CSM Focșani 2007 pe locul 2 în play-off-ul seriei a 2-a, Liga a III-a, luptând de la egal la egal cu liderul METALUL Buzău. De altfel CSM Focșani a și reușit să învingă METALUL chiar la Buzău, în sezonul regulat când echipa era condusă de Octavian GRIGORE. Culmea este că primul meci oficial pe care îl are de pregătit noul antrenor al echipei noastre, Călin MOLDOVAN, este chiar cu liderul METALUL BUZĂU. Meciul se va disputa sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 17.00, pe Stadionul Milcovul din Focșani. Cert este că antrenorii Octavian GRIGORE și Adrian SENIN și-au făcut bine treaba la Focșani chiar dacă o parte a presei și primarul Cristi MISĂILĂ au avut reproșuri față de alegerea lotului de jucători și au exercitat o presiune permanentă. Strategia lui GRIGORE și SENIN, a fost accea ca CSM Focșani să fie în vârf de formă la meciurile finale de promovare unde, cel mai probabil se va lupta pentru Liga a II-a cu METALUL Buzău sau BUCOVINA Rădăuți.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.