Geoană s-a închis în birou după ce a fost înlocuit cu Petru Filip de la PDL

* Puterea a preluat interimar conducerea Senatului * Pedelistul Petru Filip este președintele acestui for, după ce revocarea lui Geoană a fost adoptată în ședință cu 112 voturi pentru, 2 împotriva si 5 abtineri. Potrivit ultimelor informatii, Mircea Geoana s-a inchis in biroul sau de la Senat. Inainte, el a declarat ca nu poate fi revocat.

Luni s-a convocat Biroul Permanent reunit, iar până luni funcția de președinte îl are ca înlocuitor pe vicepreședintele Senatului, Petru Filip. “Institutia interimatului nu este definita ca timp. Mie mi s-ar parea ca ar trebui tratat si evaluat cat se poate de repede. Este de competenta partidelor care au grupuri politice si care gestioneaza totul. E o decizie a partidelor, or partidele tre sa vina cu o abordare politica a candidatului propus. Nu cred ca trebuie sa te duci sa te autopropui.N-am avut pana acum nicio discutie in partid. Chestiunea a fost rezolvata functional pentru ca Senatul sa poata functiona pana la sedinta. Biroul meu ramane acel de vicepresedinte”, a spus Petru Filip.

PSD a cerut, miercuri, in plenul Senatului sa fie supusa la vot revocarea din functie a lui Mircea Geoana, insa acesta a refuzat sa fie dat un vot pe aceasta cerere si a supus in schimb la vot ordinea de zi a sedintei, in timp ce senatorii PSD paraseau sala. Tot miercuri, deputatul PC Florentin Gust a anuntat ca va pleca din USL, ca urmare a excluderii lui Mircea Geoana din PSD, totodata el declarand ca a vorbit cu mai multi membri ai PSD Dolj, iar in urmatoarea perioada mare parte dintre acestia vor demisiona din partid.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.