Google iti permite sa-ti analizezi propria activitate online!

* Noul serviciu, intitutulat sugestiv Google Account Activity, va permite sa vedeti un raport detaliat al intregii activitati pe care v-o desfasurati online * Functia este integrata ca una suplimentara in contul de Google si poate fi accesata folosind contul de Gmail, Google+ sau Google Search *

Este un lucru pe cat de banal, pe atat de util. Daca tot ati fost obligat in urma cu ceva timp sa va agregati toate serviciile online intr-unul singur, de catre gigant, Google si-a propus sa va si sintetizeze, intr-un set de grafice si procente, totalitatea de informatii care se formeaza din activitatea voastra online. Daca veti avea rabdare sa parcurgeti graficul, accesibil la adresa www.google.com/settings/activity, veti ramane surprinsi, de exemplu, ca trimiteti cu 70 % mai putine mailuri decat pana acum sau ca in ultima luna ati efectuat pe Google cu 30% mai multe cautari decat in luna anterioara.
Un avantaj suplimentar al noii functii marca Google se refera la zona de securitate. Avand o statistica clara referitoare la locurile din care accesati adresa de email, de exemplu, puteti sti cu siguranta daca a existat un atac de hacking la cont.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.