Ignat şi Porumboiu îl acuză pe Săpunaru că face jocurile PSD-ului condus de Oprişan!

Radu Ignat şi Costel Porumboiu şi-au dat astăzi demisia din PNL!!! * “Săpunaru este uzat din punct de vedere politic. Oricine din PNL ar fi candidat pentru primăria Focşani ar fi avut şanse dar nu el”, au afirmat demisionarii *Cei doi îl acuză pe Nini Săpunaru că a îngenunchiat partidul şi l-a transformat în unealta PSD şi a lui Marian Oprişan * Radu Ignat spune că Săpunaru a avut de câştigat finaciar de pe urma alianţei PNL cu PSD * Porumboiu şi Ignat spun că aproximativ 30 de membri PNL Focşani au dat bani din buzunar pentru un sondaj de opinie al PNL care nu a mai fost realizat !!!! * ”Banii s-au strâns dar nouă ni s-au prezentat rezultatele sondajului realizat de PSD. Unde sunt banii daţi de membrii PNL dacă nu au fost suficienţi pentru realizarea sondajului? Sau noi, PNL am dat banii şi PSD a făcut sondajul?”, a întrebat Radu Ignat 10 primari ai PNL se vor distanţa în următoarea perioadă de partid *

Radu Ignat, fostul preşedinte al organizaţiei PNL Focşani şi Costel Porumboiu, fost vicepreşedinte au anunţat astă seară că demisionează din PNL ca urmare a diferenţelor de opinii cu deputatul Nini Săpunaru, preşedintele organizaţiei judeţene a PNL Vrancea. Cei doi  consideră că Nini Săpunaru este un politician uzat care a îndreptat PNL Vrancea către o alianţă cu PSD-ul condus de Marian Oprişan, şi din interes personal. „Sunt firme puternice în judeţul Vrancea care nu au reuşit să facă profitul pe care îl are domnul Nini Săpunaru în ultima vreme. De unde atâţia bani dintr-un birou de doi pe doi. Dumnealui nu a vrut să înţeleagă că nu are susţinerea focşănenilor pentru a candida la postul de primar al Focşaniului şi după ce au fost făcute publice rezultatele sondajului de opinie realizat la nivelul Focşaniului a avut nevoie de un ţap ispăşitor. Împreună cu mine şi cu domnul Porumboiu vor pleca din PNL încă nouă sau 10 persoane. În perioada următoare se vor distanţa de PNL şi 10 primari ai partidului care sunt nemulţumiţi de direcţia luată, de alianţa cu PSD. Nu am de gând să merg în alt partid şi nu m-am gândit la o candidatură ca independent pentru primăria Focşani. Oricum nu acesta a fost scopul meu când m-am înscris în PNL. Domnul Săpunaru a îngenuncheat partidul şi l-a dus într-o altă direcţie decât cea firească. Este înconjurat de aşa-zişi strategi care îi spun ce să facă şi este de notorietate faptul că unul dintre aceştia este Cătălin Popescu, fost membru PSD”, ne-a declarat astăzi Radu Ignat. În opinia sa responsabil de modul în care PNL este privit de simpatizanţi şi oamenii de rând este Nini Săpunaru, fostul comandant al Garnizoanei Focşani fiind de părere că USL nu va rezista până la alegeri. “Nu cred că USL va rezista ca alianţă politică până la alegeri. Dacă au coborât până la 43-45% în preferinţele electoratului închipuiţi-vă că în anul care a mai rămas până la alegeri mai au timp să cadă şi mai mult”, a mai adăugat Radu Ignat. La rândul lui Costel Porumboiu a afirmat că lui şi colegului său Radu Ignat li s-a cerut de către conducerea PNL să nu mai critice, în cadrul conferinţelor de presă, conducerea Consiliului Judeţean şi pe Marian Oprişan şi nici Primăria Focşani sau primarul Decebal Bacinschi. “Ni s-a cerut în mod express ă nu mai criticăm conducerea judeţului şi a Focşaniului în conferinţele de presă. Trebuia să spunem orice dar nu ceva negativ despre Oprişan sau Bacinschi. Nu este posibil aşa ceva. Când s-a făcut sondajul de opinie nimeni din Biroul Municipal Focşani nu a fost întrebat dacă este oportună includerea lui Nini Săpunaru pe lista potenţialilor candidaţi la Primăria Focşani. Nini Săpunaru nu cred că ar mai putea să câştige vreo bătălie politică în Vrancea. Din punct de vedere politic este un om uzat. Ulterior noi am fost acuzaţi că nun e-am făcut datoria şi de aceea nu a ieşit Săpunaru pe primul loc”, a adăugat şi Costel Porumboiu.

* Scandalul sondajelor în PNL *

Potrivit celor doi unor membri ai PNL Focşani li s-a cerut să contribuie cu câte 10 milioane de lei de lei pentru realizarea unui sondaj de opinie, la nivelul Focşaniului, care să arate care este ordinea favoriţilor la primăria Focşani. “S-au cerut câte 10 milioane de lei unui număr de aproximativ 20-30 de membri PNL pentru realizarea unui sondaj de opinie ca să vedem cum stăm la Focşani. Eu nu am avut banii ăştia atunci şi am dat  mai puţin, cam şase milioane de lei. Banii s-au strâns dar nouă ni s-au prezentat rezultatele sondajului realizat de PSD. Unde sunt banii daţi de membrii PNL dacă nu au fost suficienţi pentru realizarea sondajului? Sau noi, PNL am dat banii şi PSD a făcut sondajul? Oricum în sondajul respectiv pe primul loc se situa Decebal Bacinschi iar pe locul doi Alin Trăşculescu, nicidecum Nini Săpunaru”, a mai spus Radu Ignat.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.