În sfârşit: Alin Moldoveanu, cetăţean de onoare al Focşaniului!!!

Campionul olimpic la tir, Alin Moldoveanu, a primit marţi titlul de cetăţean de onoare al Focşaniului. Pe lângă acest premiu a mai primit şi un premiu de 20.000 de RON. Aurel Bâcu – PP-DD “Un campion olimpic merită mai mult. Alin Moldoveanu este proaspăt căsătorit şi nu are locuinţă. Cred că primăria Focşani ar trebui să facă un efort şi să-i ofere o locuinţă campionului olimpic”.

Consilierii locali ai municipiului Focşani, prefectul Cătălin Popescu, vicepreşedintele CJ, Dragoş Bârlădeanu au dat năvală să facă poze cu campionul olimpic la tir, Alin Moldoveanu. “Mulţumesc pentru această onoare, sunt foarte bucuros că am reuşit să fac ceva pentru oraşul unde m-am născut şi unde am început să fac performanţă”, ne-a declarat Alin Moldoveanu. În cadrul şedinţei de Consiliu Local de marţi Alin Moldoveanu a primit titlul de cetăţean de onoare al Focşaniului şi un premiu de 20.000 Ron. “Cred că, pentru un campion olimpic, este prea puţin. Medaliatul cu bronz  la haltere de la Londra a primit un apartament în Bucureşti. Propun primăriei Focşani să facă un efort şi să ofere un apartament lui Alin Moldoveanu, mai ales că este proaspăt căsătorit şi nu are locuinţă”, a afirmat consilierul local Aurel Bâcu.

La rândul său Dragoş Bârlădeanu, vicepreşedintele CJ Vrancea a anunţat că Alin Moldoveanu va fi premiat şi de Consiliul Judeţean. “Suntem cu toţii foarte bucuroşi că Focşaniul a dat României un campion olimpic la tir. La următoarea şedinţă de CJ, preşedintele Marian Oprişan va iniţia un proiect de hotărâre pentru premierea cu 30.000 de Ron a lui Alin Moldoveanu”, a completat şi Dragoş Bârlădeanu. Proiectele de premiere au fost primele două pe ordinea de zi, toţi cei din sală aplaudând-ul în picioare pe Alin Moldoveanu. La eveniment au participat şi reprezentanţii Blogosferei Vrancea, Dan Trofin – patrickdan.blogspot.ro şi Tudor Bezea – staupenet.ro.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.