Încă 29 microbuze școlare în Vrancea!!!

În total școlile din Vrancea au primit 52 de microbuze școlare, în trei etape. Valoarea acestor mașini este de 1,26 milioane euro. Președintele Consiliului Județean Vrancea – Marian Oprișan, a înmânat joi, cheile microbuzelor.

“Prin programul de guvernare, în anul 2012, când Partidul Social Democrat a venit la putere, am promis că vom dota cu mijloace de transport moderne toate localitățile, acolo unde este nevoie, ca elevii să poată merge la școală și să fie transportați în condiții civilizate. În total în județul Vrancea au ajuns 52 de mijloace de transport copii-elevi, moderne și echipate. Valoarea totală a programului pentru județul Vrancea a însemnat 1,26 milioane euro”, a declarat președintele CJ, Marian Oprișan.
Cele 29 de microbuze distribuite vineri sunt marca Opel, au 16+1 locuri și au venit dotate atât cu anvelope de vară cât și cu anvelope de iarnă. Au primit astfel de microbuze toate municipiile și orașele, dar și un număr de 47 de comune. Este vorba despre comunele Andreiașu de Jos, Homocea, Tănăsoaia, Bolotești, Mera, Tătăranu, Cîmpuri, Nănești, Tulnici, Chiojdeni, Răcoasa, Valea Sării, Corbița, Reghiu, Vînători, Dumitrești, Ruginești, Vidra, Fitionești, Slobozia Bradului, Vizantea-Livezi, Garoafa, Slobozia Ciorăști, Vulturu și Gura Caliței precum și orașele Focșani, Adjud, Odobești și Panciu.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.