Încep înscrierile pentru sesiunea de toamnă a Bacalaureatului

Candidații la cea de-a doua sesiune a Bacalaureatului se pot înscrie începand de astăzi, luni și până vineri pentru a susține examenul.Potrivit calendarului Ministerului Educației în zilele de 19 și 20 august vor fi evaluate competențele lingvistice de comunicare orală a limbii române. În zilele de 20 și 21 august se vor desfășura evaluările competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională, iar pe 22 și 23 august cele ale compețentelor digitale.

Prima probă scris – cea la limba și literatura română – se va desfășura în 26 august, fiind urmată de proba scrisă la limba și literatura română pentru elevii aparținând minorităților naționale, în 27 august.

Proba obligatorie a profilului se va susține în 28 august, iar cea la alegere a profilului și specializării în 30 august.

Afișarea rezultatelor va avea loc pe 2 septembrie, până la ora 12,00, iar depunerea contestațiilor, în aceeași zi, până la ora 16,00. Contestațiile vor fi rezolvate în zilele de 3 și 4 septembrie, urmând ca afișarea rezultatelor finale să se facă pe 5 septembrie.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.