Liga Zimbrilor: CSM București vs. CSM Focșani 2007, 27-23!

* Meciul din etapa a 21-a s-a disputat duminică, de la ora 17.30, în Sala ,,Apollo” din București * Cele mai multe reușite ale echipei noastre: Yakup Simsar – 6 goluri * Următoarea partidă din Liga Națională (etapa a 22-a) se va disputa miercuri, 10 aprilie, în Sala Sporturilor din Focșani, în compania formației CS Minaur Baia Mare *

Antrenorul principal al echipei noastre, Dalibor Cutura:
„În seara aceasta am jucat practic două meciuri diferite într-unul, în prima repriză, din minutul 17, însă, am intrat într-o gaură neagră fără explicații, le-am dat mingea fără nicio concentrare și am ratat din situații clare unu-la-unu cu portarul. A doua repriză, însă, am dat dovadă de caracter și am jucat 30 de minute foarte bune, dar nu a fost suficient, având în vedere că aveam de recuperat o diferență de minus nouă goluri. Cu toate acestea, am ajuns la doar un gol de gazde în minutul 56, dar a fost foarte obositor și greu de jucat fiecare atac, practic perfect pentru a reuși și a depăși adversarul”.
CSM Focșani 2007:
Marocico, Cloșcă, Bucătaru – Ragea (cpt.), Rață-3 goluri, Pavlov-3, Golea-2, Miroiu, Trkulja-1, Toboșaru-1, Mocanu, Marijanac-2, Roșu-1, Eros-1, Simsar-6, Makrishin-3.
Staff tehnic: Dalibor Cutura, Viorel Ciubotaru, Marko Isakovic, Ionuț Vasile

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.