Majorările de capital social la Enet, noul sport local

Primăria Focşani a majorat, din nou, capitalul social al Enet SA, furnizorul local de căldură şi apă caldă menajeră, singurii care s-au abţinut de la vot fiind consilierii locali PP-DD. “Am citit informarea domnului director Valter Popescu iar acolo am găsit şi posibile căi de urmat. De asemenea cred că noi, consilierii locali, ar trebui să mergem pe teren să vorbim cu Asociaţiile de Proprietari să vedem ce se poate face şi care este opinia lor. Până atunci grupul consilierilor PP-DD se abţine la vot la majorările de capital social”, a declarat Aurel Bâcu.

Ceartă de la întâlnirile cu salariaţii Enet

Consilierul PD-L Ionel Preda, a reproşat primarului Bacinschi şi consilierului local Liviu Oloeriu, preşedintele de şedinţă, că nu a fost invitat la întâlnirea cu salariaţii Enet. “Am citit în presă că la respectiva întâlnire au participat doar doi consilieri locali, Liviu Oloeriu şi Nicu Tănase. Cred că ar fi trebuit să fim cât mai mulţi deoarece fiecare dintre noi avem responsabilităţi şi reprezentăm focşănenii”, a afirmat Ionel Preda. La rândul său Liviu Oloeriu a afirmat că invitaţia a fost transmisă şefilor de grupuri. “Invitaţia a fost transmisă tuturor şefilor de grup iar aceştia ar fi trebuit să invite, mai departe, colegii din consiliul local. Nu este vina mea că şeful dumneavoastră de grup nu v-a invitat”, a spus Liviu Oloeriu.

Primarul Bacinschi spune lucruri trăznite!

Între cei nemulţumiţi că nu au primit invitaţia de a discuta cu salariaţii Enet a fost şi Aurel Bâcu – PP-DD. “Nici noi nu am fost prezenţi la respectiva întâlnire iar asta deoarece n-am fost înştiinţaţi sau invitaţi”, a afirmat Aurel Bâcu. Primarul Bacinschi a reuşit să stârnească râsete în sală când a afirmat senin “Domnul Bâcu eu până astăzi am crezut că faceţi parte din APV”!?

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.