Tenis: Maria-Daciana Ciubotaru ajucat finala de simplu a Turneului European Under 16 de la Dijon!

* Maria-Daciana Ciubotaru, sportiva CSM Focșani 2007, antrenată de profesorii Răzvan Bucuroiu și Bogdan Nicolae, a jucat astăzi, 29 februarie, finala Turneului European de tenis U 16 de la Dijon, în Franța *

Maria-Daciana Ciubotaru, sportiva CSM Focșani 2007, continuă să ne uimească cu rezultatele ei. După participarea la Winter Cup din Portugalia cu naționala României Under 16, locul 1 în proba de simplu la Tennis Europe Junior Cup din Malta, titlurile de campioană națională la dublu și vicecampioană națională la simplu Under 16, Maria și-a trecut în palmares o nouă performanță notabilă, finala de simplu a Turneului European Under 16 de la Dijon.

Până în finală în care a fost întrecută de rusoaica Yasmina Nigametzyanova, cu 6-3, 6-4, Maria le-a eliminat pe Elisa Bourdeilletas, din Franța, cu 6-1, 6-3, Emma Kamper Malmkjaer, din Danemarca, cu 6-1, 6-1, Valentina Trevisan, din Italia, cu 6-3, 6-0, și Ekaterina Doroshenko, din Rusia, cu 6-3, 6-4.
Maria Ciubotaru a cîștigat în acest an titlurile de campioană națională de sală la dublu și vicecampioană națională la simplu U 16 și a jucat pentru România U 16 în Winter Cup, în Portugalia.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.