Noul Golf lansat și la Focșani de către Scorpion

* Noul Golf a avut parte la Focsani de o lansare deosebită: Sesiune Foto și Drive Test cu 8 mașini, pe un traseu memorabil în Munții Vrancei * Mai inteligent, mai sigur şi mai interconectat acum cu sistem de stiri si divertisment * Este prima maşină din clasa sa cu control al gesturilor * Maşina compactă este capabilă de condus semi-automat de până la 60 km/h cu ajutorul Traffic Jam Assist *

Caracteristicile cheie sunt design îmbunătătit, tehnologii ingineresti noi, sisteme de asistentă noi si o nouă generatie de sisteme de infotainment. Modelul Golf 2017 se remarcă prin faptul că partea din fată este nou proiectată (cu lumini de zi LED), spatele fiind de asemenea modificat. Noile faruri optionale LED complet au un aspect foarte distinctiv. De acum înainte, acestea vor înlocui farurile xenon la Golf.

Din punct de vedere tehnic, Volkswagen transferă tehnologii de clasă premium în segmentul compact odată cu modernizarea Golf-ului. Sunt adăugate şi sisteme de asistentă precum Traffic Jam Assist (conducere semi-autonomă până la 60 km/h) si monitorizarea pietonilor cu care este prevăzut sistemul de frânare de urgentă Front Assist. Toate sistemele de informatii si divertisment au fost de asemenea reconceptualizate. O caracteristică nouă în clasa compacta este comanda prin gesturi a sistemului de stiri si divertisment Discover Pro (cu un ecran tactil de 9,2 inchi, stil tabletă, fără butoane). Lumea digitalizată a afisajelor si comenzilor este completată de Active Info Display (instrumente complet digitale) folosite pentru prima dată la modelele Golf. Totalitatea inovatiilor tehnice face din bestsellerul Volkswagen una dintre cele mai progresive masini din clasa sa – clasa Golf.

Golf si Golf Variant se lansează si în versiunile de echipare Trendline, Comfortline si Highline. Trendline include – în plus fată de sistemul de informatii si divertisment Composition Colour, luminile de zi cu becuri LED si luminile spate LED – caracteristici precum faruri duble, climatizare si sistem de oprire/pornire cu recuperarea energiei de frânare. Highline oferă deja noua generatie de Front Assist care include City Emergency Braking si monitorizarea pietonilor. În plus, Golf Comfortline are standard jante din aliaj de 16 inchi. Golf Highline este îmbogătit si mai mult de caracteristici precum faruri LED complet, controlul automat al climei (Climatronic) si jante din aliaj de 17 inchi (“Hita”).

Păstrând caracterul atractiv al Golf Alltrack cu tractiune integrală, caracteristicile standard sunt extinse pentru a include detalii precum selectarea profilului conducătorului auto, rabatarea spătarului scaunului din fată dreapta, înăltime mai mare a sasiului în timpul mersului, jante din aliaj de 17 inchi si protectie pentru motor în trenul de rulare.

Caracteristicile standard ale Golfului GTI includ detalii foarte specifice acestui simbol Volkswagen, precum suspensia sport, jantele din aliaj “Brooklyn” de 17 inchi si scaunele sport din fată. În plus, Golful GTI oferă si caracteristici precum Climatronic si faruri LED complet în varianta standard.


Noul Golf este una dintre putinele masini din lume disponibile cu sisteme de propulsie alternative, în plus fată de benzină si motorină, precum sistemele hibride plug-in si electrice – acestea din urmă vor fi puse în curând la vânzare. Puterea modelelor pe benzină (TSI) oferite la comandă variază de la noul 1.0 TSI cu 81 kW /110 CP la Golful GTI cu 169 kW / 230 CP. Modelele turbo-diesel (TDI) oferite direct în cadrul lansării prevânzare dezvoltă puteri cuprinse între 85 kW / 115 CP9 si 110 kW / 150 CP.

Asadar, cea mai recenta versiune a Golf-ului se distinge prin design-ul său mai precis. Modificările includ amortizoare noi, faruri noi cu halogen cu lumini de zi cu LED, faruri cu LED în întregime pentru a înlocui farurile cu xenon, aripi frontale noi, lumini pe spate cu LED montate ca dotare standard la toate versiunile precum si roti noi din aliaj.

1 Response pentru “Noul Golf lansat și la Focșani de către Scorpion”

  1. Ion says:

    Castigi online la domiciliu, usor si comod. Oferta limitata pentru cinci mii de persoane extrem de serioase. Castiguri de cel putin patru mii de dolari pe an. Oferim contract de rezolutie globala. Varsta minima 18 ani. Solicitati detalii mai multe la adresa de email: afacere.profi.deacasa@gmail.com

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.