Noul mers al trenurilor 2011-2012 a intrat în vigoare astăzi!

CFR Călători anunţă trecerea la noul mers al trenurilor, pe 11 decembrie 2011, iar odată cu noul program se vor schimba şi denumirile categoriilor de tren Personal, Accelerat şi Rapid. Cu prilejul Sărbătorilor de iarnă, până la data de 31 decembrie, pasagerii pot achizitiona biletele de tren cu o reducere de 25%, la cumpărarea online cu cardurile MasterCard® sau Maestro®.

Noul mers al trenurilor va fi valabil până la data de 8 decembrie 2012. Broşura Mersul Trenurilor de Calatori 2011-2012 costă 12 lei şi va putea fi achizitionată din principalele staţii şi agenţii CFR din Bucureşti şi din ţară.

Deoarece conţinutul poate suferi modificări, CFR roagă călătorii să solicite informaţii cu privire la mersul trenurilor de la staţiile şi agentiile CFR sau să acceseze site-ul www.cfrcalatori.ro . Astfel, odată cu trecerea la mersul de tren 2011-2012 actualele ranguri de trenuri de călători vor fi structurate, în funcţie de serviciile oferite, în trei noi categorii: Intercity (IC), InterRegio (IR) şi Regio (R).

Noutăţi în noul mers al trenurilor:

·         reducerea duratelor de parcurs ale trenurilor de rang superior pe anumite distanţe

·         noi legături directe cu trenuri InterRegio

·         păstratrea tarifului la trenurile Intercity şi Regio (fostele Intercity-uri şi personale)

·         tariful la trenurile InterRegio este cuprins între tariful fostelor trenuri accelerat şi rapid

·         abonamentele la tren InterRegio vor scădea faţă de Rapid cu o suma între 40 lei/ab şi 140 lei/ab , iar faţă de Accelerat vor creşte în medie cu 10 lei/ab

·          „Procent de fidelitate”, cu reducere între 10-20 % pentru călătoria cu mai multe trenuri aplicate la biletele întregi adult şi 50% reducere la copii

·         tariful călătoriei cu mai multe trenuri va fi suma tarifelor pentru fiecare tren în parte

·         aplicarea simultană a reducerii de anticipaţie şi a procentului de fidelitate la călătoria cu mai multe trenuri.

·         aplicarea unei reduceri la biletele vândute prin sistemul online, pentru perioadele în care nu vor exista alte oferte la acest canal de distribuţie (5%).

Se vor menţine ofertele comerciale existente, prin care se acorda reduceri la transportul feroviar (Minigrup 2-5, dus-întors, cartea VSD, procurarea cu anticipaţie a biletelor de tren, abonamente, facilităţi copii, etc.). Distribuţia de bilete se va asigura prin canalele existente (on-line, staţii şi agenţii, automate de vânzare). Informaţii suplimentare legate de oferte, tarife şi circulaţia trenurilor sunt disponibile la staţiile şi agenţiile de voiaj CFR şi pe site-ul www.cfrcalatori.ro.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.