Noul prefect al județului Vrancea, Marius IORGA, a depus astăzi jurământul!

* La eveniment au participat fostul prefect al județului Vrancea Nicușor Halici, subprefectul Serafimciuc Claudia-Lavinia, vicepreședintele Consiliului Județean Ionel Cel Mare, primarul municipiului Focșani Cristi Valentin Misăilă, dar și majoritatea reprezentanților instituțiilor deconcentrate și subordonate Instituției Prefectului Vrancea *

”Este un pas important și un moment special din viața mea în care voi răspunde la o provocare nouă pe plan profesional. Cred că este un angajament foarte responsabil, foarte serios, pe care mi-l asum în fața Guvernului, a dumneavoastră și în fața vrâncenilor.
Sper ca experiența pe care am acumulat-o în administrație de-a lungul timpului să mă ajute și, împreună cu funcționarii din cadrul Instituției Prefectului Vrancea, pe care pot spune în acest moment că îi cunosc bine, ca buni profesioniști, să-mi duc la îndeplinire atribuțiile ce îmi revin.
Sper din toată inima să am o bună colaborare cu dumneavoastră, cei din instituțiile deconcentrate, așa cum am avut-o și până acum. Am fost, sunt și voi râmâne un om al dialogului atât cu autoritățile administrației publice centrale și locale cât și cu societatea civilă și mass media. Nu în ultimul rând aș dori să le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut, încurajat și mi-au dat încredere, în special domnului președinte Nicușor Halici și sper să ajung la același nivel, moral și profesional, de care dumnealui a dat dovadă în tot acest timp în care a ocupat această funcție importantă” a declarat Marius IORGA, noul prefect al județului Vrancea.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.