Oprișan: „Decizia primului-ministru desemnat, Florin Cîțu de a-și depune mandatul demonstrează, dacă mai era nevoie, iresponsabilitatea liderilor PNL“

* Președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan a condamnat depunerea mandatului de către Florin Cîțu * „Astăzi oamenii se bat pe apă și pâine în supermarketuri, iar liberalii fac jocuri politice de grădiniță: ”uite guvernul, nu e guvernul” *

„Decizia primului-ministru desemnat, Florin Cîțu de a-și depune mandatul demonstrează, dacă mai era nevoie, iresponsabilitatea liderilor PNL.
În plină criză generată de apariția coronavirusului, românii așteptau instalarea unui guvern cu puteri depline, care să ia măsuri ferme si clare pentru limitarea efectelor sociale și economice generate de epidemie. Din nefericire, liberalii continuă să pună interesele lor politice pe primul loc și aleg să pună în pericol sănătatea românilor. Astăzi oamenii se bat pe apă și pâine în supermarketuri, iar liberalii fac jocuri politice de grădiniță: ”uite guvernul, nu e guvernul”.
Este evident că PNL continuă să acționeze împotriva românilor și împotriva deciziilor CCR cu o inconștiență la limita nebuniei!
Președintele României are responsabilitatea de a pune capăt acestui provizorat prin convocarea, în cel mai scurt timp, la consultări a partidelor pentru a avea cât mai rapid un Guvern cu o larga majoritate!“ spune Marian Oprișan.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.