Oprişan îl pune la colţ pe Cezar Preda

Am luat act cu o profundă amărăciune de declaraţia jignitoare a pedelistului Cezar Preda la adresa mamei premierului Victor Ponta. Într-o încercare disperată şi patetică de a atrage atenţia asupra sa, Cezar Preda a depăşit cu mult limita bunului simţ.

 

Fac această a firmaţie pentru că mama este fiinţa cea mai dragă şi importantă din viaţa unui om. Deși demonstrează contrariul, aș vrea să cred că şi pentru Cezar Preda familia este locul în care te simţi în siguranţă, în care ai linişte şi pe care încerci din răsputeri să o protejezi de atacuri. Tocmai de aceea consider că familia nu trebuie atrasă în disputele politice.

 

În altă ordine de idei, astfel de declaraţii politice aruncă în derizoriu spectrul politic, aducând în dezbaterea publică limbajul de pe stadioane şi din mahalale. Domnilor pedeliști, politica este o arenă a disputelor ideologice, a bătăliilor despre idei și proiecte și nicidecum locul în care ne spunem despre mame!

 

Prin astfel de declaraţii Cezar Preda nu își dezminte originea de pedelist, de reprezentant al unui partid care nu a facut nimic altceva decât să falimenteze România. Acum PDL a ajuns la capăt de drum şi iată că își dă ultima suflare aruncând cu noroi în familiile adversarilor politici.

 

Această abordare nu îl face pe Cezar Preda decât un impotent politic! Atunci când ajungi să aduci în dezbaterea publică mama unui adversar e clar că nu mai exişti din punct de vedere politic.

Condamn public această atitudine nedemnă și îi solicit domnului Cezar Preda să prezinte scuze familiei premierului Victor Ponta! Dacă va avea decență, va face acest gest civilizat, dacă nu, atunci va demonstra că PDL nu mai are nimic sfânt!

Vicepreşedinte  PSD,

Marian Oprişan

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.