Oprișan: „Liviu Dragnea este victima propriilor decizii din partid și trebuie să suporte lucruri nedrepte“

„Liviu Dragnea este victima propriilor decizii din partid și trebuie să suporte lucruri nedrepte, având în vedere decizia propusă la Consiliul Național de conducere al partidului privind sancționarea celor cu probleme în justitie“, a afirmat Marian Oprișan, președintele CJ Vrancea și vicepreședinte PSD. Liviu Dragnea și-a prezentat, luni, demisia din funcția de președinte executiv al PSD, în ședinta Biroului Permanent Național, dar o decizie va fi luată miercuri de Comitetul Executiv Național al partidului.

“Când eu am spus că nu trebuie încălcate principii, pentru că așa este normal într-o țară democratică, unii colegi de ai mei nu au fost de acord și iată consecința. Atunci când încalci principii, trebuie să accepți și lucruri nedrepte din acest punct de vedere”, a adăugat Marian Oprișan, luni, la sediul PSD. Oprisan a precizat că principiul la care s-a referit este principiul de nevinovăție.
Liviu Dragnea a anunțat, vineri, că a demisionat din postul de ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice. Consiliul Național al PSD a decis, în luna martie, ca membrii de partid sancționați de instanțe să își piardă funcția politică.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.