OPRIȘAN NU dorește să-i ia locul lui Cătălin TOMA în fruntea Consiliului Județean! CEL MARE va deveni președintele CJ!

* Marian OPRIȘAN, într-o scrisoare deschisă postată astăzi pe contul său de social media, spune clar că nu dorește să-l înlocuiască pe Cătălin TOMA ca președinte al Consiliului Județean Vrancea * În opinia lui OPRIȘAN munca lui Cătălin TOMA trebuie continuată de colegii săi de la PNL * Mâine regretatul președinte al Consiliului Județean Vrancea va fi înmormântat la Jariștea, comună pe care a condus-o în calitate de primar *

„Cu sufletul copleșit de tristețe, mă simt dator să clarific în mod public poziția mea în acest moment, în calitate de vicepreședinte al administrației județene, în urma speculaților apărute în aceste zile în mass media locală și națională cu privire la preluarea atribuțiilor președintelui Consiliului Județean Vrancea, după trecerea prematură în neființă a conducătorului instituției.
Dorința mea este clară: NU doresc să preiau locul fostului președinte Cătălin Toma și atribuțiile de președinte al instituției.
Consider că mandatul conferit de cetățeni la alegerile locale din anul 2020 liderului PNL trebuie să fie continuat și dus la sfârșit, în mod natural, de colegii acestuia.
În aceste momente de o tristețe copleșitoare și de o mare încărcătura emoțională, este datoria noastră de onoare să respectăm, cu decență, memoria acestui om tânăr care s-a stins prea repede și pe care l-am apreciat pentru echilibrul, bunătatea, modestia și integritatea sa.
Vă asigur că voi continua sa fiu alături de vrânceni și voi susține proiectele pentru dezvoltarea Vrancei, așa cum am cum făcut-o în ultimii ani“, spune Marian OPRIȘAN, Vicepreședinte al Consiliului Județean Vrancea.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.