Patriarhia Română: Crima oribilă din biserica din Focşani arată starea de degradare şi de nesinguranţă din societate !!!

Reprezentaţii Patriarhiei Române spun că au aflat cu profundă uimire şi durere de uciderea preotului Tudor Marin în biserica Naşterea Sfântului Ioan Botezătorul din Focşani. Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Vrancea, Bogdan Toader, crima a fost anuntata in jurul orei 10.30, la 112. El a spus ca atacatorul este identificat, iar politistii au indicii despre locul in care s-ar afla suspectul, fiind instituite filtre la intrarile si iesirile din oras, pentru prinderea acestuia.

Cutitul cu care a fost atacat preotul a fost recuperat de criminalisti, care urmeaza sa preleveze probe ADN. Patriarhia Română afirmă ca este regretabil faptul ca tocmai in biserica, unde preotul predica pacea si iubirea fata de semeni, un “preot pasnic si venerabil este ucis cu cruzime”, crima “oribila” indicand starea alarmanta de degradare, violenta si nesiguranta a societatii de azi. “Este regretabil faptul ca tocmai in biserica, unde preotul predica pacea si iubirea fata de semeni, un preot pasnic si venerabil este ucis cu cruzime. Aceasta crima oribila arata starea alarmanta de degradare, de violenta si de nesiguranta din societatea romaneasca de azi. Prin urmare, este nevoie ca si bisericile, fiind spatii de utilitate publica religioasa a comunitatilor locale, sa fie mai bine pazite si protejate”, se arata in comunicatul citat de Mediafax.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.