PD-L-istul Neaţă cere demisia ministrului agriculturii

PDL Vrancea solicita demiterea imediata a ministrului Agriculturii, Daniel Constantin, şeful organizaţiei Costică Neaţă fiind de părere că singurul rol in Guvern al lui Constantin pare sa fie falimentarea premeditata a agriculturii romanesti

Ultimul act criminal la adresa fermierilor cinstiti din Romania, scandalul aflatoxinei, are ca explicatie fie prostia guvernantilor, fie sustinerea unor interese oculte ale importatorilor. Mii de producatori agricoli onesti au fost adusi in pragul disperarii dupa isteria produsa de declaratiile iresponsabile ale guvernantilor, iar fermele lor sunt in prag de faliment.
“Sunt solidar cu crescatorii de animale vranceni care trudesc din greu pentru a produce lapte curat, sanatos si sigur pentru populatie. Din pacate, scuzele ulterioare si asigurarile legate de calitatea laptelui produs in Vrancea nu sunt suficiente, pentru ca dezastrul a fost produs. Ma intreb, ca orice roman, ce se ascunde in spatele acestei isterii create si intretinute la nivel guvernamental. Este greu de crezut ca poate fi doar incompetenta”, a declarat Costica Neata, presedintele PDL Organizatia Vrancea.
In timp ce adevaratii vinovati sunt tinuti sub tacere, ministrul Agriculturii arunca anatema asupra tuturor producatorilor de lapte, iar costurile sunt dramatice pentru agricultura romaneasca. Acest punct de vedere este impartasit chiar de comisarul european Dacian Ciolos, care a acuzat modul in care “oameni care si-au facut treaba corect se vad in situatia de a pune lacatul pe ferme din cauza iresponsabilitatii unora”.
Scandalul laptelui infestat cu aflatoxina este doar ultima lovitura aplicata producatorilor agricoli romani de guvernul criminal Ponta. Rand pe rand, producatorii de carne, viticultorii si micii fermieri au fost luati la tinta de “specialistii” USL, de la care au primit doar impozite, incompetenta si politizarea excesiva a sectorului agricol.
Acest guvern este, pentru agricultura romaneasca, cel mai dezastruos din ultimii 20 de ani. Pierderile pentru fermierii romani sunt de ordinul sutelor de milioane de euro. Asa-zisul patriotism al guvernului este legat doar de protejarea coruptilor, nu si de protejarea pietei romanesti si a produselor alimentare autohtone de calitate. “, a mai spus Costica Neata.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.