Prezentare UK Study România la Focșani!!!

Pe 1 noiembrie, UK Study România va susține o prezentarela Focșani cu și despre studiul în Regatul Unit.  Veți avea șansa să aflați mai multe detalii despre acest subiect și să puneți întrebările care vă macină.

În curând, vom anunța și locul evenimentului.

Câteva informații despre UK Study:

UK Study Romania este o organizatie romaneasca ce furnizeaza informatii si ofera suport tinerilor ce doresc sa aiba oportunitatea de a studia in UK. Echipa include absolventi ai unor universitati din Marea Britanie oferindu-ne avantajul de a impartasi din cunostintele noastre si experienta dobandita. Noi le punem la dispozitie celor interesati toate informatiile relevante referitoare la conditiile de eligibilitate, oferim asistenta in alegerea unei universitati potrivite in functie de preferinta candidatului precum si avantajele de a studia in Marea Britanie.

Pentru ca tranzitia sa fie cat mai usoara si fara dificultati, reprezentantii UK Study Romania vor ajuta tinerii sa se acomodeze noul oras, sa deschida un cont in banca, sa se inscrie la un medic de familie, scrierea CV-ului precum si alte facilitati.

Vă lăsăm cu pagina evenimentului, loc unde vom upadata de fiecare dată când apare ceva nou. De asemenea,  ca date de contact:

  • Mădălin Blidaru – 0751837178 madalin_vrancea@ukstudy.ro;
  • Alexandra Voicu – 0786608125 – alexandra_vrancea@ukstudy.ro

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.