Primul ministru CIOLACU și președintele Senatului CIUCĂ au participat la înmormântarea lui Cătălin TOMA!

* Președintele Senatului Nicolae CIUCĂ, Primul ministru – Marcel CIOLACU, miniștri, parlamentari, președinți de consilii județene, primari și aleși locali dar și ÎPS CIPRIAN arhiepiscopul Buzăului și Vrancei au fost prezenți astăzi la Jariștea, la înmormântarea regretatului Cătălin TOMA * Numărul de politicieni a fost atât de mare încât a depășit ceremonia de la 24 Ianuarie * Cătălin TOMA a fost condus pe ultimul drum de o mare de oameni *

La ceremonie au participat vicepreședinții CJ Vrancea, Marian OPRIȘAN și Ionel CEL MARE, prefectul Nicușor HALICI, primarul mun. Focșani – Cristi MISĂILĂ, aproape toți primarii liberali din județ, consilieri județeni, locali, șefi de instituții. Lista de politicieni prezenți la ceremonia funerară de la Jariștea i-a mai cuprins pe ministrul Culturii – Raluca TURCAN, ministrul Dezvoltării – Adrian VEȘTEA, ministrul Mediului – Mircea FECHET, europarlamentarii Rareș BOGDAN, Vasile BLAGA, Gheorghe FALCĂ, Robert SIGHIARTĂU, secretarii generali Lucian BODE (PNL) și Paul STĂNESCU (PSD), președinți de consilii județene Gheorghe FLUTUR, Costel ALEXE, fostul președinte al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate – Andrei BACIU, parlamentarii Raluca IOAN, Laurențiu MARIN, Ionel DANCĂ dar și primari PSD.
Poliția a organizat accesul spre biserica unde a fost depus trupul lui Cătălin TOMA deoarece afluxul de oameni veniți din afara localității a fost foarte mare. Străzile care duc spre biserică au fost pline de mașini astfel că la ora 11.00 cu greu mai puteau fi găsite locuri de parcare.

Cătălin TOMA președinte al Consiliului Județean și al organizației PNL Vrancea s-a stins din viață sâmbătă, 17 februarie, într-un spital din București, la doar 46 de ani.
Odihnească-se în pace!

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.