Profesia militară prezentată în școlile vrâncene

* Până pe 22 martie elevii vrânceni care termină în acest an clasa a VIII-a, au timp să se înscrie la unul dintre cele 5 colegii naționale militare *

În perioada 05 – 07.03.2024, personalul recrutor din cadrul Biroului informare-recrutare Vrancea a desfășurat activități de promovare și informare directă a elevilor din cadrul școlilor gimnaziale și liceelor, aflate în aria de responsabilitate, astfel:
➡️ în data de 05.03.2024, la Școala Gimnazială nr. 5 ,,Anghel Saligny” din Focșani;
➡️ în data de 06.03.2024, la Școala Gimnazială ,,Duiuliu Zamfirescu” – Dumbrăveni, Școala Gimnazială din Gura Caliței, Școala Gimnazială din Slobozia Bradului, Școala Gimnazială Cândești și Școala Gimnazială Coroteni;
➡️ în data de 07.03.2024, la Școala Gimnazială ,,Angela Gheorghiu” – Adjud , Școala Gimnazială ,, Mihail Armencea” – Adjud, Școala Gimnazială ,, Mareșal Alexandru Averescu” – Adjud și Liceul Tehnic ,, Gheorghe Balș” – Adjud.
Acțiunea a avut drept scop informarea oportună și din timp a potențialilor candidați pentru colegiile naționale militare și a fost orientată în special către prezentarea principalelor avantaje privind alegerea unei astfel de cariere vocaționale, cât și pentru potențialii candidați la Academiile Militare.
Potențialilor candidați le-au fost aduse la cunoștință, graficele de recrutare și selecție, termenele și perioadele de înscriere în vederea întocmirii dosarelor de candidat.
Pe timpul activităților de informare directă au fost distribuite materiale de promovare a sistemului educațional militar prin intermediul cărora s-au prezentat tinerilor din anii terminali, avantajele alegerii carierei militare.
Pentru înscriere, vizitați-ne la sediul Biroului informare-recrutare Vrancea, situat în incinta Cercului Militar (Casa Armatei) din Focșani, strada Cezar Bolliac, nr. 5-7 și pe platforma on-line, special destinată în acest sens: https://www.recrutaremapn.ro.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.