Profesor agresat de 2 elevi la Școala nr. 7 din Focsani!!!

* Luni un profesor al Școlii nr. 7 din Focșani a fost agresat de doi elevi * Subprefectul Cristi Misăilă a convocat astăzi o ședință pentru a verifica măsurile care au fost luate după incident *

Subprefectul Cristi Misăilă a convocat astăzi, 05 ianuarie 2013, o ședință cu Inspectorul General Școlar Vrancea, conducerea Poliției, a Inspectoratului Județean de Jandarmi și viceprimarul municipiului Focșani, Dorel Trofin.
Întâlnirea a fost solicitată de conducerea Instituției Prefectului Vrancea pentru a analiza incidentul petrecut luni la Şcoala Generală nr. 7 din Focşani, când un cadru didactic a fost agresat, iar doi elevi au reclamat comportamentul profesorului Mircea Ianchievici. Subprefectul Cristi Misăilă a fost informat de către conducerea ISJ și a IPJ despre incident, conform atribuțiunilor fiecărei instituții în parte și a cerut ca rezultatele anchetei desfășurate să fie prezentate conducerii Instituției Prefectului Vrancea.
Din analiza efectuată s-a constatat că din cele 535 de unități de învățământ din județul Vrancea, doar 51 au paza asigurată, iar 84 au sistem video de supraveghere.
Subprefectul a cerut Inspectoratului Școlar Județean să convoace în regim de urgență o întâlnire cu directorii unităților de învățământ pentru a identifica soluții în ceea ce privește paza unităților școlare. Totodată, Cristi Misăilă a cerut ca în maxim o săptămână să se convoace toate Consiliile de Administrație din școli pentru a solicita fonduri către unitățile administrativ teritoriale din județ pentru serviciile de pază, iar Inspectoratul de Poliție Vrancea să efectueze verificări conform L 333/2003 (privind asigurarea pazei).

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.