Răzvan Dragoș ANGHENE, candidatul AUR la primăria municipiului Focșani!

Candidatul Alianței pentru Unirea Românilor(AUR) pentru postul de primar al Municipiului Focșani este Răzvan Dragoș ANGHENE * Anunțul AUR a fost făcut în cursul conferinței de presă de duminică *Până la această oră la primăria municipiului Focșani sunt clare candidaturile actualului primar Cristi MISĂILĂ (PSD), Valentin RESMERIȚĂ (PNL), Răzvan Dragoș ANGHENE (AUR) și Romeo STOICA (Forța dreptei) *

Candidatul AUR Răzvan Dragoș ANGHENE a fost director al filialei OTP Focșani și vine să se alăture cu liderului județean al partidului, George BADIU, care va candida la postul de președinte al Consiliului Județean Vrancea. În acest fel ultima necunoscută în privința partidelor cel mai bine clasate în sondaje, a fost lămurită.
„Am întrat intr-o lume noua, pe care acum o descopăr, cu părțile ei frumoase și mai puțin frumoase. Am avut parte de reacții plăcute, în mare parte, dar și de unele răutăți gratuite. Am fost impresionat de reacțiile unor foști colegi, cu care nu am mai vorbit de ani de zile, oameni cu cu care am făcut cândva echipa și pe care i-am inspirat. Le mulțumesc tuturor celor care mi-au trimis mesaje de susținere și incurajare, iar pe ceilalți ii invit sa ma cunoască și apoi sa emită judecați de valoare la adresa mea.Suntem în perioada de strângere de semnaturi și îmi voi anunță zilnic prezenta în oraș pentru a comunica cu cetățenii Municipiului Focșani“, spune Răzvan Dragoș ANGHENE, candidatul AUR pentru primăria Focșani.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.