REȚEAUA DE GAZE NATURALE DIN PANCIU SE EXTINDE!!!

La Panciu au demarat lucrările de extindere a rețelei de gaze naturale, prevăzute de proiectul „Extindere rețea distribuție gaze naturale în orașul Panciu, județul Vrancea“. Proiectul are o valoare de 992.226,18 lei, din care 577.000 lei reprezintă contribuția de la bugetul local și 415.226,18 lei reprezintă contribuția operatorului licențiat.

„Lucrările au început în cartierul Crucea de Sus, pe strada Nicolae Titulescu – pe partea dreaptă, de la intersecția cu strada Walter Mărăcineanu până la intersecția cu strada Ion Roată și pe partea stângă, de la intersecția cu strada Dumbrava, până la intersecția cu strada Ion Roată. Ulterior, vor fi executate lucrări și străzile Maior Tulea, din cartierul Dumbrava, Răscoala, din cartierul Neicu, Aleea Grivița din Satu-Nou și zona industrială – strada Titu Maiorescu“, precizează primarul Iulian Nica.
De asemenea, la inițiativa primarului Iulian Nica, de la sfârșitul anului trecut, Grădinița „Dumbrava Minunată“ din cartierul Crucea de Sus beneficiază de două centrale termice branșate la rețeaua de gaze naturale. Tot de la sfârșitul lui 2014, centralele termice de la Biserica „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil“ din cartierul Crucea de Sus, precum și Protoieria Panciu au fost branșate la rețeaua de gaze a orașului.
Toate aceste lucrări au fost executate în cadrul Programului de Investiții „Extindere și branșare a instituțiilor publice la rețeaua de gaze naturale a orașului Panciu, pentru furnizarea agentului termic“. Investiția prevede executarea lucrărilor de alimentare cu gaze naturale, instalații de utilizare și instalații termice la obiective publice din orașul Panciu.
„În 2015, de aceste lucrări vor mai beneficia «Centrul rezidențial pentru persoane vârstnice «Sf. Ioan», precum și clădirea fostei Case a Agronomului, în incinta căreia se află cabinetele medicilor de familie și Centrul social de recuperare şi reabilitare neuromotorie pentru persoane adulte“, a mai afirmat primarul Iulian Nica.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.