Scandal în PNL: Filimon sare la gâtul lui Ion Ștefan!!!

* Liberalii vrânceni sunt nemulțumiți de faptul că ministrul Ion Ștefan a uitat de investițiile din Vrancea * Filimon îi reproșează lui Ion Ștefan că a lăsat baltă lucrările la drumul DN2L, Soveja – Lepșa * Colegii de partid ai lui Ion Ștefan îi reproșează acestuia contrele cu primarul Focșaniului, Cristi Misăilă *

„De câteva luni bune avem Guvern PNL iar din momentul schimbării am spus și susțin că noi reprezentăm un partid care trebuie sa scoată România din acest haos, care din păcate s-a instaurat și în Soveja, de ani buni. Fac un apel la domnul ministru al lucrărilor publice, dezvoltării şi administraţiei, Ion Ștefan, vrâncean care pretinde că știe situația comunităților locale. A mers des la Soveja, situația drumului DN2L care face lagatura între Soveja și Lepșa o cunoaște bine dar acum acest drum nu mai este considerat de actualitate. În cel mai bun caz a fost plasat la și altele.

                De peste 20 de ani așteptăm să se întâmple ceva cu acel drum. Dacă ministrul nostru nu face nimic ne rămâne doar să ne rugăm de divinitate! PNL și eu personal avem un proiect pentru Soveja, iar ministrul Ion Ștefan îl știe. A fost acolo când acest proiect a fost lansat odată cu candidatură mea pentru primăria Soveja. Acum întreb și eu la fel ca toți sovejenii, domnule ministru ce facem? Angajamentul luat în fața sovejenilor trebuie respectat, iar eu vă cer public să deblocați acestă situație care trenează de ani buni“, spune Ionuț Filimon, nimeni altul decât candidatul PNL pentru primăria Soveja.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.