Scoala de vară „Nota Zece” – Start pentru viitor

În data de 19 august începe scoala de vară de la Galaciuc, cu participarea a douăzeci de tineri cu vârste între 14 si 20 de ani. În data de 6 septembrie la Promenada Mall Focsani va fi organizată expozitia Eco Art în cadrul căreia vor fi expuse lucrările realizate din materiale refolosibile, în tabăra de tineri. Tot atunci va avea loc un atelier de pictură interactiv si un spectacol împreună cu tinerii artisti locali.

Scoala are formatul unei tabere pe parcursul căreia participantii vor fi implicati într-o serie de activităti cu scopul de a-si dezvolta potentialul personal, abilitătile de comunicare, încrederea în sine, spiritul de echipă si a preveni comportamentele nedorite precum consumul de alcool, tutun si substante psihoactive, principalele probleme cu care se confruntă tinerii din ziua de azi. Cu acest scop ei vor lua parte la activităti de team-building, cursuri de comunicare, ecologie, antidrog si educatie nonformală, ateliere de creatie si vor parcurge itinerarii turistice. Tabăra se va încheia în data de 25 august.

Proiectul este realizat la initiativa doamnei psiholog Maria Cătălina Dascălu si sprijinit de Gabor Bogdan. Parteneri ai acestui program sunt Asociatia “ Mayra”, Directia Judeteană pentru Sport si Tineret Vrancea, Centrul de Prevenire Evaluare si Consiliere Antidrog Vrancea, IPJ Vrancea ( Compartimentul de analiza si prevenire a criminalitatii; serviciul ordine publica prin politia de proximitate) Pandora, Hidalgo, Promenada Mall Focsani, Carrefour Focsani , Cabinet individual de psihologie “Maria Cătălina Dascălu”.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.