Sicriul cu trupul lui Cătălin TOMA, la Consiliul Județean Vrancea!

Luni după amiază sicriul cu trupul celui ce a fost președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin TOMA, a ajuns și la sediul instituției pe care a condus-o. Aici a fost așteptat de un sobor de preoți care au spus o rugăciunie și toți cei care au dorit să-i aducă un omagiu. De aici cortegiul a plecat spre Jariștea, unde a fost depus în după amiaza aceleeași zile la Biserica „Adormirea Maicii Domnului”, parohia Jariștea I, Centru.
„Președintele nostru, Cătălin Toma, a venit astăzi pentru ultima oară la Consiliul Județean, locul în care și-a depus toată implicarea, devotamentul și dorința sinceră pentru dezvoltarea acestui județ ”alintat de Dumnezeu”, cum îi plăcea să spună de fiecare dată.
Ne-am luat rămas bun, printr-o rugăciune, cu sufletele încremenite de tristețe.
Cei care doresc să aducă un ultim omagiu celui care a fost Cătălin Toma o pot face la Biserica „Adormirea Maicii Domnului”, parohia Jariștea I, Centru, unde este depus astăzi. Înmormântarea va avea loc joi, 22 februarie, la ora 11.00, la Jariștea.
🙏 Drum lin spre stele, domnule președinte! Dumnezeu să vă primească în Împărăția Sa!“, este mesajul postat pe pagina de social media a Consiliului Județean Vrancea.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.