Sorin HORNEA cere candidați unici la primăria Focșani și președinția Consiliului Județean!!!

  • Președintele organizației PMP Vrancea a propus astăzi coalizarea dreptei vrâncene și sprijinirea unor candidați unici pentru câștigarea primăriei Focșani și președinției Consiliului Județean * În opinia lui Sorin Hornea aceasta este singura șansă a dreptei să înlăture de la putere administrația PSD * Hornea a mai spus că PMP nu va anunța niciun candidat la funcțiile mai sus amintite până nu se vor epuiza toate posibilitățile de negociere pentru candidați unici *

„Din punctul meu de vedere singura posibilitate de a câștiga primăria Focșani și conducerea Consiliului Județean este ca toate partidele de dreapta din Vrancea să spijine candidații cel mai bine cotați în sondaje, pe modelul Bucureștiului. Lansez invitația publică către partenerii noștri de freapta de a găsi o soluție de susținere a unui candidat unic, credibil și cu șanse reale de câștig. De aceea PMP nu va anunța candidații săi pentru primăria Focșani și Consiliul Județean și vom amâna acest lucru până în ultima clipă în speranța găsirii unor candidați pe care să-i susțină întreaga dreaptă“, a declarat astăzi Sorin Hornea.

În opinia președintelui PMP Vrancea desemnarea candidaților pentru primăria Focșani și șefia Consiliului Județean trebuie să se facă după realizarea unor sondaje de opinie, urmate de negocieri între partide. „Negocierile trebuie să fie corecte și transparente. Să fie clar pentru toată lumea PMP nu este PNL 2. Suntem dispuși să sprijinim candidații cel mai bine plasați“, a mai adăugat Hornea. Potrivit acestuia PMP are, la această oră candidați proprii pentru 40 de primării la care se mai adaugă încă 25 de potențiali candidați care sunt pe punctul de a-și finaliza dosarele de candidatură și se dorește ca până la intrarea în calendarul oficial pentru alegerile locale să existe candidați PMP pentru toate primăriile din județul Vrancea.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.