Sorin Hornea – “Locul huliganilor nu este în politică!”

Organizaţia Vrancea a PARTIRDULUI FORŢA CIVICĂ condamnă în termeni categorici evenimentele Moviliţa, Păuneşti, Slobozia Bradului, Urecheşti și Panciu.
„Nu este posibil să se mai întâmple așa ceva în România anului 2014, prin astfel de acțiuni politicienii PSD responsabili ne pun eticheta de județ bananier în care pumnul în gură este singurul argument într-o competiție care ar trebui să fie una corectă. Oamenii care au girat așa ceva trebuie să dea socoteală și să părăsească de urgență viața politică. Este inadmisibil ca un consilier local, plătit din banii comunității, să fie implicat în așa ceva. La această oră este necesar ca Poliția să-și facă datoria iar huliganii trebuie să fie identificați rapid și dați pe mâna justiției, să fie dați ca exemplu. Locul huliganilor nu este în viața politică sau, mai rău, în funcții de demnitate publică.
Dacă nici în campania pentru alegerile europarlamentare nu dăm dovadă de civilizație și fermitate în a trata vandalismul, oare ce se va întâmpla în campania pentru alegerile prezidențiale sau alegerile locale unde mizele personale sunt mult mai mari? Suntem în plină campanie electorală iar dacă se va continua în acest fel se va ajunge ca PSD-iștii să bată pe stradă oamenii care au altă opinie decât a lor. Să ne amintim din campaniile din 2008 când în provincia europeană Vrancea PSD-iştii au rupt splina unui alegător şi i-au rupt maxilarul altuia. Cum ar fi să fiți lovit pe stradă de un politician pentru că doriți să-l contraziceți?
Mi-aș dori ca vandalizarea materialelor electorale să fie stopată iar Moviliţa, Păuneşti, Slobozia Bradului, Urecheşti și Panciu să rămână un episod izolat dar știm cu toții că acest lucru nu se va întâmpla dacă partidele politice de dreapta vor avea opinii separate în această chestiune.
Este vremea ca forțele de dreapta din politica vrânceană să înțeleagă că nu putem înfrunta decât împreună comuniștii deghizați în alianța PSD-PC-UNPR pentru care competiția electorală corectă nu a existat niciodată”, a declarat Sorin Hornea, președintele Partidului Forța Civică, organizația Vrancea.

1 Response pentru “Sorin Hornea – “Locul huliganilor nu este în politică!””

  1. stroe vasilica says:

    mi se strepezesc,dintii,doar privind poza….

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.