Târgul de Carte @ Galeriile de Artă la Focșani!

Biblioteca Județeană „Duiliu Zamfirescu” organizează, cu sprijinul Consiliului Județean Vrancea, la Galeriile de Artă din Focșani, în perioada 25-27 octombrie 2012, Târgul de Carte, ediția  a VIII-a.

Aproximativ 2000 de volume sunt  prezentate de circa 20 de edituri locale și naționale prezente la acest eveniment unic în județul Vrancea. Târgul de carte vine cu prețuri promoționale, cele mai noi apariții editoriale și alte surprize. Intrarea este gratuită și este deschis între orele 9 și 19. De asemenea, vor avea loc, tot acolo, lansări de carte, precum și proiecții ale unor materiale video cu și despre Vrancea.

Astăzi, am petrecut puțin timp acolo, fiind curios de ceea ce se întâmplă. Muzica de fundal existentă la momentul vizitei te îndemna să petreci mai mult timp în incintă și să răsfoiești volumele prezentate. De asemenea, m-am întâlnit cu Sorin Tudose, inițiatorul și dezvoltatorul proiectului FocșaniulVechi.ro. Așadar, dacă vizitați târgul, aveți șansa să aflați mai multe informații despre Focșaniul de altădată.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.