Tu ți-ai votat proiectele preferate în competiția „Idei din Țara lui Andrei”?

Întrebarea din titlu vine pe fondul unei acțiuni pe care am făcut-o în ultima săptămână, anume votarea proiectelor din competiția „Idei din Țara lui Andrei”. Am făcut acest lucru pentru că 40% din punctajul pe care îl obține un proiecte este dat de noi, de public. Vezi proiectele AICI

Poți sprijini proiectele favorite

Cred că este un fel de „datorie” a noastră să ne implicăm în acest mod, dacă nu desfășurăm neapărat proiecte. Despre Idei din Țara lui Andrei v-am spus de câteva ori pe blog, acum trebuie să aflați că mai sunt mai puțin de cinci zile până se încheie termenul în care puteți vota. Este vorba de 31 octombrie.
Până când poți vota?

Poți vota proiectele favorite până joi, 31 octombrie, ora 10:30, timp în care poți să descoperi cele mai faine inițiative de dezvoltarea comunitară, educație și mediu înscrise în competiția pentru obținerea finanțării. 234 de proiecte au fost înscrise de oameni cu inițiativă în concurs.

Voturile mele au mers către proiectele în care sunt implicate diferite persoane pe care am avut ocazia să le cunosc. Da, am fost subiectiv, dar m-am uitat, desigur, și la conceptul acțiunilor, obiectivele lor și, mai ales, la rezultatul pe care acestea îl pot avea pe termen lung.

Tu ai votat proiectele înscrise la adresa aceasta?

sursa http://blidaru.net/tu-ti-ai-votat-proiectele-preferate-in-competitia-idei-din-tara-lui-andrei/

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.