Wizz Air suspendă 5 zboruri spre Italia și Spania!!!

* Este vorba despre rute din București, Iași, Cluj Napoca și Sibiu către Ancona, Rimini, Bari, Perugia (toate Italia) și Madrid (Spania) * Decizia va afecta mulți vrânceni care folosesc această companie în mod frecvent pentru drumurile spre locul de muncă din străinătate sau spre casă * Wizz Air a anunțat, pe 26 ianuarie, noi rute din București către Luxemburg și Skiathos, precum și din Timișoara către Zakynthos iar pe 19 ianuarie anunțase trei noi rute din Iași către Istanbul și din Cluj-Napoca și București către Antalya *

Wizz Air va suspenda cinci rute spre si dinspre aeroporturile din București, Cluj-Napoca, Iași și Sibiu, din a doua jumătate a lunii martie 2023. Conducerea Wizz Air, una dintre companiile de zbor low cost des folosite de către românii care lucrează sau călătoresc peste hotare, a decis suspendarea pe anumite perioade de timp, a unor zboruri spre aeroporturi din Italia și Spania. De asemenea demn de amintit este faptul că, începând cu data de 1 februarie, Wizz Air a decis să-și închidă baza de pe aeroportul G. ENESCU de la Bacău.

Lista rutelor afectate și perioadele de suspendare ale zborurilor sunt următoarele:

Pe ruta Ruta București (Otopeni) – Ancona (Italia) zborurile vor fi suspendate între 22 martie – 30 octombrie 2023.

Pe ruta București (Otopeni) – Rimini (Italia) zborurile vor fi suspendate între 15 mai – 2 noiembrie 2023.

Pe ruta Iași – Bari (Italia) Wizz Air zborurile vor fi suspendate între 21 martie – 1 noiembrie 2023.

Pe ruta Cluj Napoca – Perugia (Italia), zborurile vor fi suspendate între 15 mai – 1 noiembrie 2023.

Pe ruta Sibiu – Madrid (Spania) zborurile vor fi suspendate între 24 martie – 30 octombrie 2023.

În privința activității de pe aeroportul din Bacău compania Wizz Air va continua să opereze o serie de rute de aici, cum ar fi rutele către Londra Luton și Milano Malpensa.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.