„Opel 24H”: oferte de vis pentru maşina visurilor tale

20-21 aprilie, evenimentul anual tradiţional de la Opel. Oferte speciale pentru modelele Opel, accesorii, garanţie extinsă şi Casco. Maşina achiziţionată în acest interval poate deveni cadou.

Auto Aiss se pregăteste de evenimentul anual „24H”, în cadrul căruia porţile showroom-ului vor fi deschise de la ora 09:00 la ora 21:00.

Pe 20 şi 21 aprilie, Auto Aiss Focsani îşi aşteaptă clienţii cu cele mai noi modele Opel şi cele mai atractive oferte din an. Evenimentul „Opel 24H” se află în 2012 la a treia ediţie consecutivă şi a devenit deja o tradiţie a mărcii.

„Poţi câştiga maşina comandată”

Pe perioada evenimentului, clienţii Opel ce se decid asupra maşinii dorite, plătesc un avans de 10% şi se înscriu la tombolă, pot câştiga exact maşina comandată, iar avansul va fi returnat.

Ofertelor de preţ valabile în cele 24 de ore li se adaugă produse complementare, proiectate special pentru perioada evenimentului:

25% reducere pentru Casco, în parteneriat cu Generali Asigurări
Garanţie extinsă la un preţ cu 10% mai mic: zero costuri pentru reparaţii la service-urile autorizate şi zero stres
Oferte financiare dedicate: Super Deal cu rată fixă în lei şi DAE 8%, dar şi „4×4”, cu 4 luni perioadă de graţie, 4 ani perioadă de finanţare şi 40% avans (ce poate include şi valoarea a trei tichete REMAT)

Noul card de credit Opel – Cetelem

Evenimentul Opel 24H aduce şi debutul produsului de finanţare pentru operaţiuni de service dezvoltat de Opel alături de Cetelem: un card de credit MasterCard în lei, care asigură acces la o linie de credit permanentă, pentru tranzacţii standard sau în rate fixe.

În cadrul parteneriatului cu Opel, cardul aduce 5% reducere pentru piesele achiziţionate de la dealerii autorizaţi, 4 rate cu DAE 0% în service-urile Opel, 1% cash back la alimentările cu combustibil în 2012 şi 1 an de asistenţă rutieră gratuită, pentru modelele eligibile. În plus, alte tranzacţii beneficiază de 0% comision pentru plata la comercianţi şi până la 60 de zile perioadă de graţie, cu 0% dobândă la cumpărături.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.