Alexander Ryback, Direcția 5, Mandinga, What’s Up în concert la Focșani de Ziua Europei!!!

Sâmbătă 9 Mai, de Ziua Europei câștigătorul Eurovision 2009- Alexander Ryback, Direcția 5, Mandinga, What’s Up, Alexandra Ungureanu&Crush vor cânta pe scena din Piața Unirii din Focșani. Concertul este organizat de către Consiliul Județean Vrancea și Consiliul Local Focșani.

Consiliul Judeţean Vrancea şi Consiliul Local Focşani vă invită să luaţi parte la manifestările prilejuite de Ziua Europei – 9 Mai – dată la care se aniversează 70 ani de la Ziua Victoriei în Europa şi când se serbează şi Ziua Independenţei. Ca urmare a acestei triple semnificaţii, organizatorii au gândit un amplu program cultural-artistic care se întinde pe tot parcursul zilei şi care se desfăşoară în Piaţa Unirii din Municipiul Focşani.

La ora 10.00 va avea loc deschiderea ”Târgului ofertelor şcolare”, manifestare intrată deja în tradiţia locală. Tot o tradiţie a devenit şi competiţia ”Eurocross-ul Vrancei”. Startul va fi dat la ora 10.00 de la Mausoleul Eroilor din municipiul Focşani, premierea câştigătorilor urmând să aibă loc la ora 11.00 în Piaţa Unirii. Manifestările destinate Zilei Europei vor continua la ora 12.00 cu evenimentul ”Steluţele Europei” care se va desfăşura la Sala de Şedinţe a Consiliului Judeţean, iar la ora 14.00 tinerii sunt invitaţi să reconstituie ”Harta Europei” într-o competiţie amuzantă.

De la ora 11.00 Garnizoana Focşani va organiza un moment omagial la Statuia Independenţei de pe strada Cuza Vodă, toţi cei interesaţi de parada militară fiind invitaţi să ia parte la eveniment.

După-amiaza continuă cu un eveniment în premieră – ”Caravana Europei” la care sunt invitaţi să participe cât mai mulţi copii. ”Caravana Europei” este un prilej pentru a descoperi tradiţiile tărilor care compun Uniunea Europeană, iar cei mai activi tineri vor primi diploma şi premii surpriză. ”Caravana Europei” va începe la orele 16.00 în Piaţa Unirii, iar aceasta se va deplasa şi în Parcul Schuman, Piaţeta Teatru, strada Republicii şi B-dul Unirii.

De la ora 17:30 în Piaţa Unirii va începe un mega-spectacol, acesta urmând a fi deschis cu muzică tradiţională românească interpretată de artiştii de la Ansamblul Folcloric ”Ţara Vrancei”. Trecerea de la folclor la dance şi pop va fi asigurată de DJ LLP care va face un warm-up de toată cinstea. La 18:15 va urca pe scenă Teodor Balet, iar de la ora 18:20 Alexandra Ungureanu&Crash vor susţine un recital de excepţie. 19:05 este momentul când scena va fi cucerită de What’s Up, iar la 19:45 va cânta Mandinga.

Ziua Europei nu poate continua la Focşani decât cu recitalul unei vedete internaţionale iar la aniversarea a 70 ani de la Victoria Naţiunilor Unite în Europa nu putea cânta la Focşani decât un câştigător al celebrului Festival de Muzică ”Eurovision”.

Alexander Rybak, câştigătorul ediţiei din 2009 a Eurovision va urca pe scenă la 20:35 şi îi va încânta pe focşăneni cu un concert de 40 de minute. Spectacolul dedicat Zilei Europei se va încheia cu recitalul Direcţiei 5.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.