Alin Moldoveanu a primit titlul de Unirist Honoris Causa la deschiderea anului şcolar!

Campionul olimpic la tir, Alin Moldoveanu, a primit luni distincţia Unirist Honoris Causa de la directorul Colegiului Naţional Unirea, profesorul Cornel Noană chiar la festivitatea de deschidere a anului şcolar 2012 – 2013. Noul an a început luni cu ceremonii desfăşurate, în acelaşi timp, în toate înstituţiile de învăţământ din judeţ. Primarul Decebal Bacinschi, prefectul Cătălin Popescu, deputatul Nini Săpunaru, şeful Poliţiei Focşani, comisarul şef Brăileanu şi viceprimarul Tudorel Trofin au fost prezenţi la deschiderea noului an şcolar la Colegiul Naţional Unirea. Alin Moldoveanu aplaudat în picioare de elevii de la CNU!!!

Campionul olimpic la tir, Alin Moldoveanu, a primit luni distincţia Unirist Honoris Causa de la directorul Colegiului Naţional Unirea, profesorul Cornel Noană chiar la festivitatea de deschidere a noului an şcolar. Festivitatea a umplut până la refuz sala de festivităţi a CNU, directorul instituţiei, profesorul Cornel Noană şi Raluca Ciolcă – eleva anului 2011 – 2012 de la CNU fiind cei care au transmis primele mesaje de început de an şcolar. Ceremonia la care au participat Primarul Decebal Bacinschi, prefectul Cătălin Popescu, deputatul Nini Săpunaru, şeful Poliţiei Focşani, comisarul şef Brăileanu şi viceprimarul Tudorel Trofin a început şi s-a sfârşit cu imnul CNU interpretat de trupa TAXI. Momentul culminant al zilei a fost acordarea titlului de UNIRIST HONORIS CAUSA campionului olimpic la tir Alin Moldoveanu, moment care a ridicat toată sala în picioare. “De-a lungul timpului au fost multe nume care au făcut cinste Colegiului Naţional Unirea dar  promoţia 2002 este una specială. Asta deoarece, în această promoţie, avem doi medaliaţi cu aur, unul la matematică – Virgil Petrea şi unul la TIR – Alin Moldoveanu. În timpul competiţiei de la Londra mulţi unirişti au stat lipiţi de calculator, pe Facebook şi am trăit cu toţii acele moment, răsturnări de situaţie şi fericirea rezultatului final. Îmi face o deosebită plăcere ca astăzi să acord titlul de UNIRIST HONORIS CAUSA campionului olimpic la tir, uniristul Alin Moldoveanu”, a afirmat profesorul Cornel Noană. La rândul lui, vizibil emoţionat Alin Modoveanu a declarat: “Este cea mai frumoas[ primire de care am avut parte din partea unei comunităţi după câştigarea titlului şi revenirea acasă. Acest lucru este foarte important pentru mine deoarece şi eu sunt unirist, de fapt am fost unirist încă din clasa a V – a deoarece am venit aici încă de la gimnaziu. Vă urez să aveţi un an şcolar plin de realizări”, a declarat Alin Moldoveanu.

Aleşii locali şi parlamentarii prezenţi şi ei la festivităţi!

La festivităţi au participat aproape toţi consilierii locali ai municipiului Focşani şi parlamentarii de Vrancea. Astfel cosilierii locali au mers la deschidere la unităţile de învăţământ unde sunt membri în consiliile de administraţie. Astfel consilierii locali PP – DD Aurel Bâcu, Lionida Milea şi Manuela Axente au participat la festivităţile de la Liceul cu Program Sportiv, Liceul nr. 2, Liceul de arte şi câteva grădiniţe. Luminiţa Balaban, care este şi inspector general adjunct al ISJ Vrancea a mers la Şcoala Al. Vlahuţă din Focşani împreună cu colegul de partid deputatul PSD Angel Tâlvăr, iar consilierul local Bogdan Matişan a participat la deschiderea anului şcolar la Colegiul Tehnic Edmond Nicolau. Luni a fost prima zi de şcoală în sediul Universităţii G. Bariţiu şi pentru elevii Şcolii Ştefan cel Mare (fosta nr. 9), care se văd nevoiţi să facă naveta în cartierul Sud o perioadă de timp neprecizată, pânăla încheierea lucrărilor de reparaţii începute în şcoala lor.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.