Asociația Secretarilor Generali ai Județelor din România aniversează 25 de activitate în Vrancea

Consiliul Județean Vrancea găzduiește începând de astăzi Adunarea Generală a Asociației Secretarilor Generali ai Județelor din România, cu ocazia împlinirii a 25 de ani de la înființarea acestei structuri asociative importante din România. Timp de trei zile, în perioada 20-22 septembrie 2023, secretarii generali ai tuturor județelor din România, împreună cu foști secretari și invitați de la nivel central și local, vor participa la manifestările dedicate acestui moment.

Evenimentul central va avea loc joi, 21 septembrie 2023, începînd cu ora 10.00, în sala de ședințe a Consiliului Județean, când se va desfășura Adunarea Generală a Asociației Secretarilor Generali ai Județelor din România. Președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin TOMA, a invitat la eveniment reprezentanți ai administrației centrale și locale și ai celor mai prestigioase instituții de învățământ superior din România.

În urmă cu 25 de ani, în toamna anului 1998, Romeo Paul Postelnicu, fost secretar al județului Vrancea, a pus la Focșani bazele Asociației Secretarilor Generali ai Județelor din România, timp în care această structură a evoluat și a rămas activă în sfera îmbunătățirii activității administrației publice.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.