Băncile pun fonduri la bătaie prin programul Kogălniceanu pentru IMM-uri!!!

* 13 bănci dau credite Kogălniceanu cu dobândă subvenţionată, bugetul disponibil fiind de 70 milioane lei *Agenţia pentru Implementarea Programelor şi Proiectelor pentru IMM-uri (AIPPIMM) derulează opt programe naţionale *

În programul Kogălniceanu, managerii pot accesa credite garantate de stat, cu dobândă subvenţionată, de la 13 bănci comerciale, partenere ale AIPPIMM. Ofertele băncilor, pentru credite pe termen scurt, destinate finanţării capitalului de lucru sunt următoarele:

• BRD Groupe Societe Generale – dobândă Robor la 12 luni plus o marjă de 3%, comision de acordare de 1,5% din valoarea liniei de credit.

• Banca Comercială Carpatica – dobândă fixă de 9,1% pe an; dacă indicele Robor la 3 luni este mai mare de 6%, dobânda se calculează după formula Robor plus 3,8%; comision de acordare de cel mult 1% din valoarea liniei de credit şi comision lunar de gestiune de cel mult 0,25%, perceput în ultima zi a lunii.

• CEC Bank – dobândă Robor la 6 luni plus 2,6%, comision anual de gestiune de 1% din valoarea creditului, comision de prelungire de 0,8%

• OTP Bank – dobândă Robor la 3 luni plus 3,5%, comision de acordare de 1,5%, comision de rambursare anticipată de 1,25%, comision de refinanţare de 2,5%

• Garanti Bank – dobândă Robor la 6 luni plus 5%, comision de acordare de 0,5%, comision lunar de gestiune de 0,1% din suma utilizată.

• Bancpost – dobândă de 9,3%, variabilă, comision de acordare de 1,8%, comisionul de administrare este 0 dacă prin contul deschis există un rulaj proporţional cu finanţarea acordată (altfel, taxa este de 2%), taxă fixă pentru schimbarea liniei de credit, în valoare de 500 lei, comision de plată anticipată de 3% în caz de refinanţare; dobânda penalizatoare, în cazul nerespectării termenilor din contract este calculată după formula „dobândă contractuală plus 10 puncte procentuale”.

• ProCredit Bank – dobândă Robor la 3 luni plus 3 – 5% sau rată fixă de 9,5 – 11%, comision de acordare de 1 – 2%, comision de analiză de 75 sau 200 lei, în funcţie de valoarea creditului.

• Banca Transilvania – dobândă de 9,75%, revizuibilă în funcţie de Robor la 6 luni, comision de acordare de 1% din valoarea liniei de credit, comision lunar de gestiune de 0,15%, comision de neutilizare de 3% pe an.

• Alpha Bank România – dobândă Robor la o lună plus 4%, comision de acordare de 1%, comisioane reduse cu până la 50%, în funcţie de rulajul efectuat de întreprinzători prin bancă.

• UniCredit Ţiriac – dobândă Robor Overnight plus 6,5%, comision de acordare de 0,75%, comision de administrare de 0,15%.

• Banca Comercială Română (BCR) – dobândă Robor la 3 luni plus 4%, comision de acordare de 1% din valoarea liniei de credit, comision de analiză a dosarului de 100 lei, comision de rambursare anticipată de 2,5%

• Libra Internet Bank – dobândă Robor la 3 luni plus 4,5%, comision de acordare de 1,5%, comision lunar de administrare de 0,1%, comision de rambursare anticipată de 2%.

• Piraeus Bank – dobândă Robor la 3 luni plus 4,75%, comision de acordare de 1,8%, comision lunar de administrare 0.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.