Bloc cu acoperișul făcut scrum la Mândrești!

* ”Cauza probabilă: autoaprinderea unui solvent depozitat în interiorul anexei ca urmare a neaerisirii și a neventilării spațiului.”, au transmis reprezentanții ISU Vrancea * Toate apartamentele au fost afectate *

Un incendiu a izbucnit astăzi, în jurul orei 11:00, la o anexă din apropierea unui bloc situat pe str. Lăcrămioarei din cartierul Mândrești. Evenimentul a fost anunțat prin apel la numărul unic 112. Până la sosirea forțelor de intervenție, flăcările s-au propagat la acoperișul blocului.
Echipajele de pompieri din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani au acționat cu 4 autospeciale de stingere cu apă si spumă, 1 autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, 1 ambulanță SMURD și 1 autospecială de primă intervenție și comandă.
Incendiul s-a manifestat pe o suprafață de circa 500 mp, iar la această oră încă se lucrează pentru lichidarea acestuia.
15 locatari s-au autoevacuat. Echipajul SMURD a acordat primul ajutor unei femei de 33 ani, care prezenta atac de panică. Femeia a refuzat transportul la spital.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.