Centrul cultural al Vrancei se mută pentru două zile, la Vintileasca

Toata atenția oamenilor de cultură din Vrancea este ațintită asupra manifestărilor care vor începe astăzi de la orele 12:00, în comuna Vintileasca, unde evenimentul “Hora cu scrânciob” este pregătit în cel mai mic detaliu. Cu mic cu mare, cele mai importante ansambluri, grupuri folclorice și artiști vor păsii pe scena de pe malul lacului din Vintileasca, pentru un spectacol exemplar din agenda culturală a județului Vrancea.

În cadrul evenimentului, derulat pe data de 2- 3 iunie, un adevărat muzeu în aer liber, care va cuprinde cele mai reprezentative obiecte tradiționale, va fi amplasat pe malul lacului de la Vintileasca.

Fundaţia Zi Deschisă este organizatorul evenimentului “Hora cu scrânciob” din cadrul proiectului  “Vrancea- cultura, traditie si folclor”,  co-finanţat prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, Axa prioritară 5 Dezvoltarea durabilă şi promovarea turismului, Domeniul  major de intervenţie 5.3 Promovarea potenţialului turistic şi crearea infrastructurii necesare, în scopul creşterii atractivităţii României ca destinaţie turistică.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.