Centrul de zi de la Ciorăști a pornit la drum!

Astăzi, la Ciorăști, a avut loc inaugurarea „Centrului de zi, cantină socială și îngrijire la domiciliu pentru persoane vârstnice”, un proiect implementat de Primăria Ciorăști și realizat prin fonduri din cadrul Programului Operațional Regional (POR).

Scopul serviciului social înființat este acela de a răspunde nevoilor sociale ale persoanelor de vârsta a 3-a, precum și ale celor cu cerințe speciale individuale, familiale sau de grup, în vederea depășirii situațiilor de dificultate. Centrul beneficiază inclusiv de psiholog și jurist. Bugetul total al proiectului “Centru de zi, cantină socială și îngrijire la domiciliu pentru persoane vârstnice în Comuna Ciorăști, Județul Vrancea” a fost de 3.292.740,00 lei, din care 3.225.023,20 lei finanțare nerambursabilă și 65.816.80 contribuția proprie a UAT Comuna Ciorăști.

„Felicitări primarului Nicolae Braicău și consilierilor locali din Ciorăști pentru această nouă investiție care va dezvolta și mai mult comunitatea“, a afirmat Cătălin TOMA, președintele Consiliului Județean Vrancea.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.