Ciprian Nica – PDL a dus România pe ultimul loc în U.E.

Deputatul PSD de Vrancea, Ciprian Nica consideră că actuala guvernare a PDL – caracterizată prin scandaluri de corupţie, acţiuni totalitare şi minciună – a adus România pe ultimul loc în toate topurile europene.

Parlamentarul crede că atunci când îi asculţi pe pedelişti descoperi două ţări: o Românie a statului nereformat, nemodernizat de dinainte de venirea PDL la putere şi una prosperă, în care curge lapte şi miere de la robinetul guvernării Emil Boc.

Totuşi, în această Românie de lapte şi miere a lui Emil Boc, acum în secolul XXI, mii de familii locuiesc în blocuri neîncălzite, fără apă caldă şi energie electrică, iar sute de spitale modernizate şi alte mii de şcoli dotate cu toată logistica sunt închise fiindcă aşa a decis cineva de la Bucureşti care, evident, că habar nu are de nevoile comunităţilor locale.

Din aceste considerente, deputatul PSD este de părere că degradarea morală a societăţii, exacerbarea violenţei, lipsa de respect faţă de lege sunt efectele vizibile ale acestei degringolade în care trăiesc românii de câţiva ani de zile.

Parlamentarul îi întreabă pe vrânceni: „Vi s-a mai întâmplat vreodată să trăiţi astfel de vremuri, să fiţi confruntaţi cu astfel de violenţe cum sunt cele din ultimile luni de zile?” Dacă acest lucru nu vi s-a mai întâmplat atunci trebuie să ştiţi că PDL a dus România atât de jos încât nici duşmanii noştri nu ar fi reuşit o astfel de „performanţă”.

„De când e Băsescu preşedinte, România a reuşit să ajungă pe ultimile locuri la toate capitolele. Suntem ţara cu cei mai puţini kilometri de autostradă, cu veniturile cele mai mici, ţara cu cele mai mari taxe şi cel mai scump coş zilnic. Este oare admisibil ca un cetăţean dintr-o ţară a Uniunii Europene să cheltuiască 60% din veniturile sale pe mâncare, întreţinere şi utilităţi, din care 42% să reprezinte doar mâncarea? Este, evident, o întrebare retorică! Cred că românii au dreptul la viaţă, la fel cum au toţi cetăţenii comunităţii din care facem parte şi mai cred că acest drept la o viaţă normală şi sigură le-a fost luat românilor de către PDL. Ceea ce este trist este faptul că viitorul nostru este la fel de sumbru, atâta timp cât ţara este condusă de PDL. Nu o spun eu, o spune chiar cel care conduce Guvernul României şi care a avertizat că în 2012 românii ar trebui să fie prudenţi. Ceea ce este revoltător nu este, neapărat, faptul că acest domn solicită moderaţie. Face acest lucru de patru ani de zile şi probabil că asta le doreşte el românilor: sărăcie, violenţă, ură şi foamete”, susţine deputatul PSD de Vrancea, Ciprian Nica.

Parlamentarul susţine că dacă pedeliştii vor continua aceiaşi politică, atunci statul va înceta să mai existe.

“Ştim cu toţii că pedeliştii au ca şi crez statul minimal, dar oare este cazul ca această experienţă să fie făcută pe români? Deja avem un stat şubrejit iar efectele se văd pe stradă! Cred că este cazul ca aceste experienţe să se încheie! De aceea cer Guvernului României să dea dovadă de responsabilitate în raport cu românii şi să ia măsurile necesare care să ducă la stoparea violenţei stradale şi la restabilirea ordinii de drept pe străzi. De asemenea, cer soluţii pentru ca oamenii să beneficieze de căldură şi apă caldă în apartamente! Şi mai cer un lucru de bun simţ: premierul să înceteze să mai fie populist să înceteze să facă politică şi să pună mâna să mai şi muncească în folosul celor care îi plătesc salariul şi nu doar în folosul pedeliştilor săi”, cere parlamentarul PSD de Vrancea.

Biroul parlamentar al deputatului PSD de Vrancea Ciprian Nica

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.