Cod PORTOCALIU de ploi pentru Vrancea!!!!

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare meteorologică de cod galben valabilă pentru intervalul 24 mai 2012, ora 06.00 – 25 mai 2012, ora 09.00. Instabilitatea atmosferică se va menține accentuată şi se va manifesta prin averse de ploi cu caracter torenţial, descărcări electrice, intensificări ale vântului şi izolat căderi de grindină. Cantităţile de apă vor depăşi pe arii extinse 25 l/mp. și izolat 40 – 50 l/mp.
Totodata, Administraţia Naţională de Meteorologie a transmis o atenționare meteorologica Cod Portocaliu pentru intervalul 24 mai ora 18.00 – 25 mai ora 06.00. În județele Galați, Vrancea și în zona de munte a Județelor Suceava, Neamț și Bacău, pe arii extinse se vor cumula cantități de apă de peste 50 l/mp.
În funcție de evoluția și intensitatea fenomenelor prognozate, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezenta informare.
Atenţionarea Meteorologică a fost transmisă pe flux către toate Comitetele Locale pentru Situaţii de Urgenţă si s-a dispus instituirea serviciului de permanenta la toate unitatile administrativ teritoriale din judet.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.