Concurs de robotică la Focșani!

Consiliul Județean Vrancea, în parteneriat cu Colegiul Național Unirea, Colegiul Național ”Al. I. Cuza” și Centrul de Excelență Vrancea, organizează Concursul de robotică Focșani Tech Challenge, dedicat elevilor pasionați de știință și programare. Competiția are loc sâmbătă, 27 ianuarie, de la ora 10:30, la Laguna Resort din Focșani.
La concursul care implică proiectarea, construirea și programarea unui robot vor participa 20 de echipe din 8 județe din țară (Vrancea, Bacău, Vaslui, Galați, Brăila, Neamț, Tulcea și Buzău). Evenimentul va începe la ora 10:30 cu o expoziție ce va prezenta standurile echipelor participante, iar la ora 11:00 va avea loc ceremonia de deschidere a concursului. Publicul pasionat de robotică din Focșani este invitat să asiste la jocurile cu roboții pe teren și să interacționeze cu membrii echipelor, până la ora 17:00, ora estimativă de închidere a competiției.
Concursul Focșani Tech Challenge reprezintă o ocazie deosebită de a sărbători Unirea Principatelor Române printr-un eveniment care promovează cunoașterea, inovația și colaborarea în domeniul tehnologiei.

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.