Deseară Bute – Froch, două variante de titluri: “Românul Bute a învins” sau “Ruşine pentru Canada! Bute, umilit!”

Meciul BUTE-FROCH din această noapte este tratat cu umor de fanii români, care au repus în circulaţie bancurile cu cel mai bun pugilist român al ultimilor ani.

Un elev către dirigintă:
-Tatăl meu m-a învăţat că în viaţă e mai bine să dai decât să primeşti.
Diriginta: – Da, aşa e. Foarte frumoasă educaţie ai primit. Dar cum îl cheamă pe tatăl tău?
– Lucian Bute!
***
Care-i numele adversarului lui Bute?
Rebus.

Iată şi 15 lucruri pe care nu le ştiai despre meciul Bute-Froch, în varianta timesnewroman.ro:
Înainte de meci, Bute a mers să se reculeagă la mormântul lui Aron Pumnul.
Arbitru va fi Alexandru Tudor care i-a avertizat deja pe boxeri că, la primul semn de violenţă, va întrerupe meciul. În deschiderea meciului, publicul va fi încălzit de Oana şi Pepe, cu un număr de bătaie, blesteme şi înjurături.

Presa sportivă de la noi are deja pregătite două variante de titluri pentru meciul Bute-Froch: “Românul Bute a învins” sau, după caz “Ruşine pentru Canada! Bute, umilit!”.

Mulţi elevi au primit tema pentru acasă să se uite la meci iar luni vor trebui să demonstreze în bătăile din pauze că au reţinut ceva. Froch speră că o să-l numere Roberta Anastase, că până ajunge ea la 168 sigur se ridică.

Sergiu Nicolaescu i l-a oferit lui Bute pe Szoby Cseh ca să-l dubleze în momentele periculoase ale meciului.
Fanii vasluieni ai pugilismului spun că boxul a devenit un sport de brute fără minte din cauză că n-ai voie să foloseşti un topor sau măcar un par.
Meciul Bute – Froch va fi transmis nu doar HD, ci şi 3D, astfel că la final mulţi telespectatori se vor trezi cu vânătăi sau chiar cu arcada spartă. Doroftei a declarat că există doar 2 posibile scenarii: ori pierde Bute, ori Froch e foarte slab.
Fiind difuzat pe Money Channel, meciul va fi comentat de Mugur Isărescu şi Adrian Vasilescu. Doroftei îl acuza pe Bute că boxeaza doar pentru bani şi din plăcere.
Patriarhul Daniel a spus că ar fi făcut meciul la Bucureşti, în Catedrala Mântuirii Neamului, dar nu era gata din cauză că n-a dat lumea bani.

Cocalarii râd de Bute fiindcă pe centura lui cu diamante nu scrie CK sau D&G, ci IBF, o marcă obscură.

Meciul a aparut deja pe torrente în varianta trasă în sală.
Sursa: Realitatea TV

Lasa un comentariu

*

LINK-URI RECOMANDATE

PUBLICITATE

Log in - Milcovul.ro © 2010. Toate drepturile rezervate.